Alle Giordano colberts zijn uniek, maar hebben één overeenkomst: Zij worden volledig vervaardigd volgens Italiaanse traditie.

Stijlvolle Italiaanse heren Colberts koop je online! 

De colberts van Giordano zijn het pronkstuk van elke man. Het colbert: Van origine maakt het samen met de pantalon deel uit van het herenpak. Het kledingstuk, ook wel blazer genoemd wat is afgeleid van de marine blauwe jasjes met gouden knopen werd als oorsprong gedragen door de Britse Royal Navy. Later werd het onderdeel van de dresscode van polo en tennisspelers. Vandaag de dag wordt het colbert allang niet meer alleen naar zakelijke aangelegenheden gedragen. Het kledingstuk is juist enorm veelzijdig. Een colbert kan naar iedere gelegenheid worden gedragen zowel business als casual. Draag hem smart casual in combinatie met een chino of een jeans, voor een stoere maar toch geklede look of klassiek boven een prachtige pantalon. 

De colberts van Giordano zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en varianten. Alle colberts zijn uniek, maar hebben één overeenkomst: Zij worden volledig vervaardigd volgens Italiaanse traditie met hoogwaardige materialen. Wat voor gelegenheid er ook op de planning staat, Voor elk moment is er in de collectie van Giordano een colbert te vinden, van Smart Casual tot Tenue de Ville. De herencolberts zijn te herkennen aan de opvallende designs en oog voor detail waarmee zij ontworpen zijn. 

Giordano hanteert een vaste maatvoering, Tailored fit. Tailored fit is een iets getailleerde pasvorm met een slanker gesneden rugpand waardoor het goed aansluit op het lichaam. De maatvoering is speciaal ontwikkeld zodat de colberts draagbaar zijn voor iedere man.  

Ben je op zoek naar een colbert met print of een effen colbert? De veelzijdige collectie van Giordano biedt een ruime keus colberts van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met het beste draagcomfort. 

Twijfel je over de maat? Onze maattabel kan je hierbij helpen. Kom je er toch niet uit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze personal stylist zit klaar om al je vragen te beantwoorden.