Home

Non hai mai una seconda possibilità di fare una prima impressione: Je hebt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

 Roberto Giordano werd in 1973 geboren als zoon van een Italiaanse vader en Spaanse moeder. Zijn vader Silvio runde een kleine herenmodezaak in het hart van Milaan waar ook zijn moeder Luiza werkte als coupeuse. Roberto bracht uren door in de winkel van zijn vader en wist al op jonge leeftijd dat zijn hart in de mode lag.

 Roberto droomde er als kleine jongen van een eigen kledinglijn uit te brengen. Deze kledinglijn moest voor elke modebewuste man toegankelijk zijn. Onder het motto: Non hai mai una seconda possibilità di fare una prima impressione ontwierp hij zijn eerste collectie. Vanuit een klein atelier in het centrum van Milaan werkte hij dag en nacht om zijn droom te verwezenlijken. Trouw aan zijn liefde voor mode en kennis en uitzonderlijk oog voor detail werd in 1989 de allereerste Giordano overhemden collectie geboren.

Een collectie, bestaande uit 5 overhemden in verschillende prints. Deze collectie die werd verkocht in de winkel van zijn vader, bleek het begin van een groot success.

Vandaag de dag staat Giordano niet langer alleen bekend om zijn hoogwaardige Italiaanse overhemden met opvallende prints. Maar ook om zijn polo’s, pullovers en colberts met een elegante en eigentijdse twist. Het merk staat voor luxe en Italiaanse allure. Met meer dan 1000 verkooppunten in Europa is het merk uitgegroeid tot een hoogwaardig luxury fashion brand.

Om vakmanschap te blijven garanderen worden de producten die vandaag de dag worden gemaakt nog steeds geproduceerd volgens de filosofie van Roberto.

Ons streven is om onze kledingstukken te produceren in Europese fabrieken waar duurzaamheid en arbeidsomstandigheden voorop staan. Iedereen die een Giordano kledingstuk draagt, draagt bij aan een betere wereld.

 Roberto Giordano: Non Smettere Mai Di Creare “  Stop nooit met creëren!