Bezorgen & Retourneren

Bezorgen:

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Onze verzendmethode:

Giordano.eu maakt voor bestellingen binnen Nederland gebruik van DHL. De verzending binnen Nederland is gratis. Voor bestellingen buiten Nederland hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen kunt u onderaan deze pagina terugvinden. Bestellingen kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen of natuurlijk bij u op het werk. Het is helaas niet mogelijk om een pakket naar een postbus te versturen. Wij streven ernaar om bestellingen binnen een à twee werkdagen af te leveren.

  • Wanneer u op werkdagen (ma-vr) voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
  • Wanneer uw bestelling ons distributiecentrum verlaat, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code waarmee u de status van uw zending kunt volgen.
  • Wanneer u niet thuis bent op het moment van levering en het pakket niet bij u kan worden afgeleverd wordt dit standaard aangeboden bij uw buren. Wanneer u niet wilt dat uw bestelling bij een van uw buren wordt afgelevert. Wilt u dit dan tijdens het bestelproces vermelden in de opmerkingenbalk. Als de pakketbezorging ook bij uw buren niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website van "PostNL" een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.
  • Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding ook niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

GEEN BEZORGING OP ZON- EN FEESTDAGEN

Op zon en feestdagen wordt door PostNL geen bestellingen bezorgd. Op de website van PostNL kunt u meer informatie vinden over bezorging rond de feestdagen.

BEZORGEN IN HET BUITENLAND

Voor verzending naar het buitenland hanteren wij andere tarieven. Tevens zal de verzending via een andere vervoerder plaatsvinden. De levertijden per land vindt u in het schema hieronder.

 

RETOURNEREN

Mocht het item van uw keuze toch niet passen, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. U kunt in dit geval een mail sturen naar info@giordano.eu. Vermeld hierbij de reden van retour. Het is erg belangrijk dat het artikel/de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Wanneer dit niet het geval is heeft Giordano de mogelijkheid om het artikel/ de artikelen niet te accepteren of een waardevermindering in rekening te brengen. Dit is het geval wanneer: Artikelen beschadigd zijn, labels of etiketten (hangtags) ontbreken, artikelen zijn gewassen of wanneer artikelen zijn gedragen.

Het is alleen mogelijk om artikelen aangekocht op www.giordano.eu op bovenstaande wijze te retourneren. Artikelen gekocht bij één van onze verkooppunten dienen te worden geretourneerd in de winkel van aankoop.

HOE TE RETOURNEREN

  1. 1. Via DHL
  • U ontvangt bij u bestelling een retourformulier. Dit formulier dient u zo volledig mogelijk in te vullen. Voeg deze toe aan het pakket dat u retour wilt sturen;
  • Vermeld het volgende retouradres op de doos.

Giordano

T.a.v. Webshop retouren

Keienbergweg 103

1101 GG Amsterdam

  • Geef uw pakket af bij een DHL afleverpunt en bewaar het verzendbewijs waarop de barcode/track&trace code staat goed. (Voor het dichtstbijzijnde DHL punt kijkt u op www.dhl.nl)
  • U ontvangt een ontvangst bevestiging op het moment wij u retour hebben verwerkt.

RETOURTERMIJN

Giordano hanteert een termijn van 14 dagen vanaf de datum van ontvangst. U dient binnen deze periode uw retourzending aan te melden via info@giordano.eu

VERWERKING VAN UW RETOUR

Vanaf het moment dat u uw bestelling inlevert bij een DHL punt, kan het 14 dagen duren voordat wij uw retour hebben verwerkt in ons distributiecentrum.

Na ontvangst wordt iedere geretourneerde bestelling gecontroleerd. Wanneer blijkt dat uw retour onbeschadigd en binnen de retourtermijn is teruggestuurd, ontvangt u een creditnota per mail en geven wij de betreffende bank- of creditcardinstantie opdracht tot het terugstorten van uw gehele aankoopbedrag. Wanneer het artikel beschadigd geretourneerd is, kunnen wij hiervoor de waardevermindering bij u in rekening brengen.

TERUGBETALING

U ontvangt het aankoopbedrag van uw online bestelling zo spoedig mogelijk terug via de betaalmethode die u heeft gehanteerd tijdens het bestelproces. Doorgaans zal dit binnen een week zijn, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst. Afhankelijk van uw bank- of creditcardinstantie kan het tot 3 werkdagen duren voordat het bedrag verwerkt is en het daadwerkelijk weer op uw creditcard-/bankrekening bijgeschreven is.