Bestellen en bezorgen

Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 16:00 bestelt. Bezorgen wij jouw bestelling de volgende dag. Bestel je op vrijdag na 16:00, dan bezorgen wij jouw pakket uiterlijk dinsdag. Sale artikelen kunnen een langere levertijd hebben.

Dat is zeker mogelijk. Wij bezorgen wereldwijd.

Ruilen en retourneren

Wij doen ons uiterste best om de aankoopprijs zo snel mogelijk aan je terug te storten. Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen duurt het maximaal 10 werkdagen. Meestal gaat dit process veel sneller! Je ontvangt het aankoop bedrag terug op dezelfde manier waarop je hebt betaald. Na 10 dagen je geld nog niet treug? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Je kunt jouw online aankopen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Alle bestelde artikelen mogen thuis gepast worden. De artikelen dienen ongebruikt en ongedragen te zijn en in de originele verpakking te zitten met aangehechte prijskaartjes. Via de Giordano retour pagina https://giordano.shipping-portal.com/rp/ kan je makkelijk je retour aanmaken en het verzend label uitprinten.

Giordano

Keienbergweg 103

1101 GG

Amsterdam 

Nederland

 

In Nederland kun je het packet afgeven bij een Postnl/DHL/UPS pakketpunt bij jou in de buurt.

In Belgie kun je het packet afgeven bij een Postnl/DHL/UPS pakketpunt bij jou in de buurt.

Wij bieden de mogelijkheid om bestelde artikelen om te ruilen naar een andere maat of je kunt ervoor kiezen om je aankoop bedrag terug te laten storten.

 

Je ontvangt binnen 10 werkdagen de aankoopprijs van ons retour, op dezelfde manier waarop je jouw bestelling hebt betaald.

Nee, het is helaas niet mogelijk om jouw aankoop te retourneren buiten de retourtermijn.

Wanneer er een verkeerd artikel geleverd is kun je contact opnemen met onze klantenservice. Er zal een oplossing met je besproken worden, zodat jij niet voor de retourkosten hoeft te betalen.

Klachten en garantie

Giordano geeft standaard …. Maanden garantie op alle artikelen vanaf de datum van aankoop.

Dat is niet de bedoeling. Dit lossen wij graag voor jou op. Mail een foto van het artikel naar info@giordano.eu dan bekijken wij zo snel mogelijk wat er mis is en bieden wij jou een passende oplossing.

Betalen

Giordano maakt het je graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Om te betalen kun je gebruik maken van: Ideal, Creditcard, Paypall en Apple Pay