Het poloshirt: De perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Het poloshirt: Voor een perfecte sportieve en casual look. 

De polo is een bekende verschijning en niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het is echter nog niet lang geleden dat de polo werd ontdekt als kledingstuk voor de man. Wat ooit begon op een tennisbaan resulteerde jaren later in een gigantisch succes. Eenmaal ontdekt bleef de populariteit van het shirt toenemen en is tegenwoordig in elke herenkast wel terug te vinden. De polo is een veelzijdig kledingstuk. Hij is op meerdere manieren te combineren, zowel smart casual als sportief. 

Het poloshirt zorgt voor een verzorgd voorkomen zowel zakelijk als in de vrije tijd. Op warme dagen is het een prima alternatief voor het overhemd, gekleder dan een T-shirt maar nonchalanter dan een overhemd. Het polo-shirt kan prima gedragen worden boven een korte broek. Voor de koudere dagen is de polo met lange mouw een aanrader. Dankzij de lange mouwen is deze polo een stuk warmer. Deze variant is ook perfect te combineren. Draag hem stoer op een chino of jeans of juist klassiek op een nette broek. Daarnaast kan de herenpolo met lange mouwen, ook wel polosweater worden genoemd en als comfortabel alternatief voor voor de gebreide trui worden gebruikt.  

De polo's worden gemaakt met de fijnste expertise en hebben een hoog draagcomfort mede door de stof waarin zij worden uitgevoerd. De polo’s van Giordano zijn stijlvol en trendy en te herkennen aan hun geweldige prints en extravagante details. Hierdoor is iedere polo uniek in zijn soort. Of je nu een vrijetijd, sportieve of zakelijke look wilt creëren, de polo is tijdloos! 

Twijfel je over de maat of de kleur, ga je liever voor een wit poloshirt of een zwart poloshirt, of kun je geen keuze maken tussen een polo met korte mouwen of een polo met lange mouwen? Neem dan gerust op met onze klantenservice.