De perfecte outfit

Giordano heeft voor elke gelegenheid een passend overhemd! 

Sinds jaar en dag zijn overhemden onmisbaar in elke kledingkast van de man. Of het nu business of casual is: Giordano staat bekend door zijn hoogwaardige kwaliteit aan stoffen, uitstekend draag comfort en zowel klassieke als modieuze ontwerpen. De stijlvolle overhemden kenmerken zich door de strijk en kreukvrije eigenschappen en voldoen aan alle eisen die mannen aan zakelijk of casual kleding stellen.  

Elk seizoen wordt er keihard gewerkt om een nieuwe collectie overhemden op de markt te brengen die zich dienen voor iedere gelegenheid. Voor de warmere zomerdagen op kantoor biedt de collectie een groot assortiment aan overhemden met korte mouw. Terwijl de focus juist in winter ligt op prachtige overhemden met lange mouw die ook perfect onder een colbert of blazer te dragen zijn. Van klassiek en modern tot sportief voor de nonchalante vrijetijdslook Giordano staat voor bijzondere elegantie.  

Voor iedere man heeft Giordano een passende outfit. De overhemden zijn in twee varianten te verkrijgen: Modern fit en Regular fit. De modern fitting benadrukt het lichaam door de slanke snit. Dit overhemd wordt vaak gedragen door mannen met overhemd maat S of overhemd maat M. De regular fit heeft een wat bredere snit en wordt vaak gedragen door de man met de iets bredere lichaamsbouw vaak vanaf overhemd maat L.  

Beide fittings zijn voorzien van strijk en kreukvrije eigenschappen en zijn te herkennen aan zijn extravagante details. Naast deze geweldige overhemden met prints zijn er natuurlijk ook effen overhemden als zwarte overhemden en witte overhemden met allen dezelfde stijlvolle productdetails en grenzeloze bewegingsvrijheid.  

Giordano is stijlvol, trendy, chique en te herkennen aan zijn bijzondere kragen. Zowel bij de klassieke Kent kraag als de sportieve button down kraag zie je kenmerken terug waar Giordano bekend door is geworden.  

Twijfel je over de maat? Onze maattabel kan je hierbij helpen. Kom je er toch niet uit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.