Prachtige jassen, hoogwaardige kwaliteit

Ontdek onze jassen collectie 

Vraag je je af welke winterstijlen je niet alleen warm houden maar je er ook fantastisch uit laten zien? Kleedt je in stijl met de nieuwste Herst/Winter collectie van Giordano.

Ondanks alle opschudding die 2020 heeft veroorzaakt, is er dit jaar nog een ding waar je zeker op kunt rekenen: de winter komt eraan en voor je het weet is hij er. Met zijn winterse weer waarbij je waarschijnlijk kunt rekenen op regen, ijs, hagel, besneeuwde straten en misschien zelfs sneeuwstormen. Of je nu gaat skieeen of gewoon van A naar B probeert te komen, een warme jas mag hierbij niet ontbreken.

We moeten er misschien nog niet aan denken, maar de eerste winterjassen liggen alweer in de winkels en zijn online te verkrijgen. Dat betekent wel dat we ons alvast kunnen laten inspireren voor een mooie en lekkere dikke jas voor het najaar en de winter.

Dit seizoen staat Giordano volledig in het teken  van de winter en biedt veel keus aan mooie najaars- en winterjassen. Geen standard jassen maar prachtige jacks die gezien mogen worden. Of je nou kiest voor een lang model of een kort model, er is voor iedere man wat wils. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvolle zwarte jas of kies voor een warme donkerblauwe jas. Combineer het met een stoere jeans of een mooie pantalon voor de perfecte look!

 Er is nu nog volop keus dus wacht niet te lang met het scoren van een mooie winterjas van Giordano. Kies uit een van onze prachtige winterjassen voor heren.